MENU

HERPLAATSERS / GOED TEHUIS GEZOCHT VOOR:

 

BRUCE,(10.01.2011,GRANDE, 52 cm) Bruce is een ingetogen jongen, import Peru, kijkt eerst de kat uit de boom voor hij toenadering zoekt. Voor eigen baas is hij als een magneet; gaat en staat waar jij bent. Maar hij zal nooit gezellig bij de visite komen zitten maar zich afzonderen en wachten tot het huis weer 'veilig' is.

Hij is graag buiten en is erg speels en actief. Houdt erg van gezellig samen op de bank onder een dekentje en liefst slaapt hij bij je in bed. Hij is recent gecastreerd, maar zal omdat hij gedekt heeft en tussen de loopse teven en open reuen heeft geleefd in het begin nog kunnen markeren. Hij is niet gewend uitgelapen te worden, maar kan hier 24/7 naar buiten op een groot terrein, grenzend aan het water. Bruce is niet gewend om mee naar drukke plekken zoals winkels ed te gaan. Hij zit wel graag in de auto. Hij kan erg goed alleen zijn, is wel waaks maar geen overdreven blaffer. Hij staat hier erg laag in de rangorde bij de andere reuen en daarom willen wij graag een eigen plekje voor Bruce met maximaal 1-2 andere niet dominate honden.

Bruce wordt alleen herplaatst bij mensen met kennis van het ras, veel geduld en ervaring met angstige honden en met een zeer degelijk afgesloten terrein/tuin! Bruce kan niet bij katten denk ik omdat hij ook niet bij los lopende kippen en konijnen kan.  Geen ervaring met kleine kinderen.

voor info mailen naar: cachorrodiablo@live.nl

 

________________________________________________

JADE,(06.04.2010 MINIATUUR!) Jade  is een vrolijke drukke meid met een gouden karakter. Ze is vriend met alle honden groot en klein!  Ze is reeds meervoudig kampioen en ze is niet gesteriliseerd. Jade is erg onderdanig  en krijgt hier niet echt de kans een eigen plek in de groep te veroveren.  Ze kan goed alleen thuisblijven en is niet het type hondje wat je er een plezier mee doet er samen op uit te gaan naar drukke plaatsen of winkels. Ook omdat wij voorlopig geen fokplannen hebben en in willen krimpen zoeken wij ook voor haar een gezellig en vooral veilig nieuw huisje.

                                    

 Jade is niet gratis!

voor info mailen naar: cachorrodiablo@live.nl

______________________________________________________________________________________________________

Mocht de hond naar uw keuze hier niet bij zitten. neem dan gerust contact op, misschien kan ik u tóch verder helpen.

06-51829074

_______________________________________________